Badminton Napisano 29 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Witam. Proszę o pomoc w sprawie w/w monety. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badminton Napisano 29 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2017 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 29 Czerwiec 2017 Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Moje podejrzenia padają na denar Hadriana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 30 Czerwiec 2017 Share Napisano 30 Czerwiec 2017 http://www.wildwinds.com/coins/sear5/s3461.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badminton Napisano 30 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badminton Napisano 30 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2017 http://www.google.pl/search?q=Hadrian+denarius.+HADRIANVS+AVG+COS+III+P+P,+laureate+head+right+/+ANNO-NA+AVG,+modius+with+four+grain-ears+and+single+poppy&rlz=1C1AFAB_plGB525GB526&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwim6d-u-eTUAhWB2BoKHQeZBy0Q_AUICigB&biw=1600&bih=794#imgrc=myLmB1T6fUVVmM:Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:55 30-06-2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badminton Napisano 30 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Rozumiem że to nie ten dział, ale zapytam o możliwość wyczyszczenia tej monety. Jak czytałem jest ona srebrna. Jestem nowym forumowiczem, czytałem posty na temat czyszczenia, ale chciałbym znać odpowiedź do tej konkretnej sztuki. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badminton Napisano 2 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2017 Ostatnie pytanie do w/w monety. Teraz po rozpoznaniu przez Was w/w monety - widzę że rewers do awersu jest do góry nogami". Poproszę o komentarz. Dzięi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 4 Lipiec 2017 Share Napisano 4 Lipiec 2017 Bez znaczenia, to norma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.