krzyzniak Napisano 18 Czerwiec 2017 Autor Napisano 18 Czerwiec 2017 Witam,proszę o identyfikację oraz info z jakiego moze to byc okresu? materiał to chyba mosiądz ale pewien nie jestem. figurka plaska. niestety nie mam wiecej zdjec. pozdrawiam
krzyzniak Napisano 2 Lipiec 2017 Autor Napisano 2 Lipiec 2017 Od spodu jest gładka powierzchnia. Acha, i jest to raczej jeden odlew, nie widać żadnego spawu pomiedzy stopką i zwierzątkiem.
krzyzniak Napisano 18 Czerwiec 2017 Autor Napisano 18 Czerwiec 2017 Witam,proszę o identyfikację oraz info z jakiego moze to byc okresu? materiał to chyba mosiądz ale pewien nie jestem. figurka plaska. niestety nie mam wiecej zdjec. pozdrawiam
krzyzniak Napisano 1 Lipiec 2017 Autor Napisano 1 Lipiec 2017 Udało mi się zrobić lepsze fotki. Spotkał sie ktoś może z czymś podobnym?pozdrawiam
Pytanie
krzyzniak
Witam,
proszę o identyfikację oraz info z jakiego moze to byc okresu?
materiał to chyba mosiądz ale pewien nie jestem. figurka plaska. niestety nie mam wiecej zdjec.
pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.