zipadasko Napisano 5 Czerwiec 2017 Autor Napisano 5 Czerwiec 2017 Witam, proszę o podpowiedź od czego lub czym mogła być gwiazda ze zdjęć. Wymiary 4,5 x 5cm. Wygląda na ręczną robotę, jest niesymetryczna. Pozdrawiam :)
zipadasko Napisano 6 Czerwiec 2017 Autor Napisano 6 Czerwiec 2017 Dzieki, jedyne co mi sie nasowa to wlasnie czesc ostrogi, jednak na innym forum ktos mi napisal ze to na pewno nie jest czesc ostrogi. Pewnie bedzie kolejna niewiadoma.
rs77 Napisano 6 Czerwiec 2017 Napisano 6 Czerwiec 2017 jaki rejon to wyszło? moje w okolicach Trójmiasta, jak znajdę to zrobię i wrzucę fotkę, ale z tego co pamiętam to praktycznie dokładnie taki sam element
zipadasko Napisano 5 Czerwiec 2017 Autor Napisano 5 Czerwiec 2017 Witam, proszę o podpowiedź od czego lub czym mogła być gwiazda ze zdjęć. Wymiary 4,5 x 5cm. Wygląda na ręczną robotę, jest niesymetryczna. Pozdrawiam :)
Pytanie
zipadasko
Witam, proszę o podpowiedź od czego lub czym mogła być gwiazda ze zdjęć. Wymiary 4,5 x 5cm. Wygląda na ręczną robotę, jest niesymetryczna. Pozdrawiam :)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.