bolsik Napisano 28 Maj 2017 Autor Share Napisano 28 Maj 2017 Witam znalazłem taką o monetkę w stanie wydaje mi się dobrym... może ktoś więcej mi powiedzieć co to za moneta dokładnie 1754r. z napisem d.g avgvstvs III revy poloniarumi druga strona: sac rom imp archim et elect 1754 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 28 Maj 2017 Share Napisano 28 Maj 2017 3 grosze srebrne Augusta III ... nie revy, tylko REX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolsik Napisano 28 Maj 2017 Autor Share Napisano 28 Maj 2017 a to druga strona.Rzadka taka monetka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 29 Maj 2017 Share Napisano 29 Maj 2017 http://cenum.pl/katalog/Polska/Polska_krolewska/August_III_Sas:trojak/2216/trojak_koronny.htmlzdravim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.