wej76 Napisano 3 Maj 2017 Autor Share Napisano 3 Maj 2017 Witam proszę o pomoc w identyfikacji monetki.Trochę szperałem ale nic nie znalazłem wiem że można zawsze liczyć na pomoc forumowiczów.Jest wyczyszczona delikatnymi środkami aby jej nie uszkodzić.Średnica monety 18mm .Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 3 Maj 2017 Share Napisano 3 Maj 2017 poprosimy o drugą stronę lub szukaj w dreierach...http://www.google.pl/search?q=dreier+coins&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjGjtScvdPTAhVBDiwKHeHWBHMQ_AUICigB&biw=1360&bih=648 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wej76 Napisano 3 Maj 2017 Autor Share Napisano 3 Maj 2017 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 3 Maj 2017 Share Napisano 3 Maj 2017 tak jak pisałem...Dreier Sachsen-Albertinische Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wej76 Napisano 3 Maj 2017 Autor Share Napisano 3 Maj 2017 Znalazłem jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.