bassista Napisano 29 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Jak w temacie. Proszę o identyfikację monetki (prawdopodobnie falsa). Mosiądz srebrzony (?). Trochę niestety zeżarta przez to do końca nie czytelna. Szukam w kreuzerach brandenburgii ale nie mogę znalesć. Nie jest to mój konik. Srednica 18-19mm, cienka srebrzona blaszka. Z jednej strony jednogłowy orzeł, na dole chyba lew w herbie, z drugiej strony jakieś popiersie gościa w koronieOtok ledwo czytelny ale nie do końca jestem pewien liter co czytam więc lepiej zobaczyć foto niż sugerować się tym co bym napisał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 29 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 29 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2017 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 29 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2017 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 29 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2017 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 29 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2017 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 29 Kwiecień 2017 Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Grosz, Zygmunt III Waza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 29 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2017 aaa, faktycznie, jakoś nie pomyślałem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.