swinemunde Napisano 15 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2017 ostatnio nabyte blaszki... prezent od znajomego... pozdrawiam Stany Zjednoczone... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swinemunde Napisano 15 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2017 rad Świnoujski... a dokładniej z Karsiborza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swinemunde Napisano 15 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2017 ostatnio kolega wykopał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swinemunde Napisano 15 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Stm.Kp. Pz.Ers.Abt.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swinemunde Napisano 10 Październik 2017 Autor Share Napisano 10 Październik 2017 kilka dni temu trafiłem połowę odznaki... potem pojechałem po resztę a trafiłem drugą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swinemunde Napisano 10 Październik 2017 Autor Share Napisano 10 Październik 2017 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swinemunde Napisano 10 Październik 2017 Autor Share Napisano 10 Październik 2017 chyba dwa różne warianty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swinemunde Napisano 10 Październik 2017 Autor Share Napisano 10 Październik 2017 a tu od kolegi radziecki ogórek 50 mm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swinemunde Napisano 10 Październik 2017 Autor Share Napisano 10 Październik 2017 ... z korkiem transportowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.