tkasprowicz Napisano 23 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Witam, czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś więcej o tej monecie ponieważ szukam w necie i nie mogę znaleźć identycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 23 Kwiecień 2017 Share Napisano 23 Kwiecień 2017 o co dokładnie ci chodzi ??http://www.ma-shops.com/beutler/item.php5?id=2773&lang=en Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkasprowicz Napisano 23 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Chodziło mi o to skąd pochodzi ta moneta, może jaka mennica ją wybiła i co oznaczają te literki GE pod orłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 23 Kwiecień 2017 Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Moneta Austriacka. Mennica Praga.GE = Gregor Egerer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkasprowicz Napisano 23 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Dziękuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.