maciek79911 Napisano 17 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2017 Witam szanownych odkrywców. Czytam forum od chwili, teraz postawię pierwsze kroki mianowicie zastanawiam się nad zakupem wykrywacza. Stąd pytań kilka bo mimo iż staram się czytać wnikliwie to tematy takowe zaczynają się ok a kończą przepychankami. Takie mam wrażenie czytając forum. Z obawą podchodzę do tych moich pierwszych kroków tutaj, niewiele wiem ale zapytam. Garrett At pro. Czy warto na pierwsze kroki wydać 3000 ponad złotych? Jak ten sprzęt ma się do czegoś spoczywającego np. pół metra pod ziemią i czy tym wykrywaczem można odrzucić całkowicie przedmioty żelazne a bawić się w poszukiwanie metali szlachetnych. I powędrujemy dalej może z może głupimi ale takimi chyba bazowymi pytaniami laika. Dziękuję za Wasze odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edekreak Napisano 23 Kwiecień 2017 Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Szkoda tyle kasy wydawać kup rutusa argo zaoszczedzisz i z wyników będziesz zadowolony ppozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 23 Kwiecień 2017 Share Napisano 23 Kwiecień 2017 w at pro dużo płacisz za wodoszczelność, jeżeli ci na niej nie zależy to bierz argo 29dd dodatkowo możesz dokupić cewkę koncentryczną i masz sprzęt na prawdę uniwersalny i nie drogi. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 24 Kwiecień 2017 Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Na początek kup coś używanego i zobaczysz czy to hobby jest dla Ciebie.Jak Ci się spodoba to odsprzedasz wykrywkę i kupisz lepszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 24 Kwiecień 2017 Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Potwierdzam, Argo lub Optima wystarczy. Mam Altera a kolega z Optimą wyciąga tyle samo albo nawet więcej, różnica polega na tym, że ja się Altera dopiero uczę a on Optimę ma w 1 palcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 26 Kwiecień 2017 Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Kup używanego w dobrej cenie jak nie będzie pikał na maks sens to cewka dobrze nastrojona to i będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.