Skocz do zawartości

Koło ze złomu

MarcinAX2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry,
proszę szanowne koleżeństwo o opinię czy koło pokazane na załączonym obrazu przedstawia walory historyczne. Nie mam lepszego zdjęcia. Koło jest na osi na której to drugim końcu jest kolejne koło. Na wszystkim leży kupa złomu którą to trzeba by odrzucić żeby pozyskać koła. W moim obszarze zainteresowań pozostają lżejsze sprzęty toteż zwracam się do Was o pomoc.
Marcin

Napisano
Dziękuję wykop39.
Jeśli mnie ktoś nie ubiegł (ten złom jest popularny wśród wszelkiej maści entuzjastów) to postaram się wyszarpać koła.
pozdrawiam
Marcin
Napisano

Koła zostały wyjęte ze sterty złomu. Osadzone są na lawecie". Na mój gust zestaw ten został stworzony na potrzeby gospodarstwa rolnego / domowego. Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie. Zdjęcia lepszego nie mam. Przepraszam za wrzucenie posta tutaj (zdaje się że powinien być w dziale identyfikacja), ale chyba nie ma sensu zakładać kolejnego wątku bo temat się zaraz zakończy.
pozdrawiam
Marcin

• 3 weeks later...
Napisano

Korzystając niejako z rozpoczętego wątku i nie tworząc kolejnego pozwoliłem sobie na umieszczenie kilku fotek dwóch różnych kół znajdujących się na skupie.Pomimo, iż koła nie zwymiarowane, fotki takie sobie bo i pogoda też taka. Jednakże liczę na pomoc chociaż we wstępnej identyfikacji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie