tomek64 Napisano 4 Kwiecień 2017 Autor Napisano 4 Kwiecień 2017 z pola bitwy 1806 roku...na blaszce wytłoczone lilie burbońskie i jeszcze jakieś bliżej nieczytelne wzory.Pomożecie w identyfikacji ? Myślałem , że to może jest element z czako armii francuskiej, ale nigdzie nie znalazłem podobnego wzoru.
tomek64 Napisano 4 Kwiecień 2017 Autor Napisano 4 Kwiecień 2017 ..a to leżało obok, wygląda mi na jakiś hak mundurowy...?
tomek64 Napisano 4 Kwiecień 2017 Autor Napisano 4 Kwiecień 2017 z pola bitwy 1806 roku...na blaszce wytłoczone lilie burbońskie i jeszcze jakieś bliżej nieczytelne wzory.Pomożecie w identyfikacji ? Myślałem , że to może jest element z czako armii francuskiej, ale nigdzie nie znalazłem podobnego wzoru.
Pytanie
tomek64
z pola bitwy 1806 roku...na blaszce wytłoczone lilie burbońskie i jeszcze jakieś bliżej nieczytelne wzory.Pomożecie w identyfikacji ? Myślałem , że to może jest element z czako armii francuskiej, ale nigdzie nie znalazłem podobnego wzoru.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.