RESTY Napisano 14 Luty 2017 Autor Share Napisano 14 Luty 2017 VI Wakacje z Historią - Gozdowice 04-13.VIII.2017 .Plakat - zapowiedź (finalny będzie opublikowany bliżej wakacji)Prosimy o udostępnianie plakatu na profilach , grupach i innych tradycyjnych forach tematycznych[img]http://www.eksplorer.org/images/upload/6_wakacje_z_historia.jpg[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Luty 2017 Share Napisano 14 Luty 2017 siemanko poprawiłem ci babola linkowego :)pozdrohttp://www.eksplorer.org/images/upload/6_wakacje_z_historia.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 16 Luty 2017 Autor Share Napisano 16 Luty 2017 W zasadzie chciałem plakat obsadzić na forum ale sie tu nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 16 Luty 2017 Share Napisano 16 Luty 2017 proszeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 17 Luty 2017 Autor Share Napisano 17 Luty 2017 Dzięki , co fachowiec to fachowiec jak ja zacząłem zmniejszać to nic nie można było przeczytać :).Na tą chwile mamy patronat medialny nad imprezą miesięcznika Odkrywca oraz blogu Z dziennika Odkrywcy.Ze sponsorów wstępnie potwierdzili wsparcie : Rutus, Talcomp,Mars.md , AMS Dystybucja ,Poszukiwacz .eu.Wszyscy sponsorzy i podmioty które się zaangażują w organizację VI wakacji będą dodani do plakatu finalnego bliżej lata :), wtedy też zaczniemy rekrutacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 17 Luty 2017 Share Napisano 17 Luty 2017 liczba miejsc ograniczona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 19 Luty 2017 Autor Share Napisano 19 Luty 2017 atylla , tak jak w zeszłym roku bardziej ograniczona czasem jaki będzie na nabór niż ilością uczestników.Jeśli uczestnicy mają mieć ubezpieczenie tak jak w Ełku to wiadomo że musimy listę uczestników zamknąć wcześniej żeby pozałatwiać formalności. Później nie będzie już możliwości dołączenia do składu tegorocznej imprezy.Przewiduję że nabór rozpoczniemy gdzieś w maju i potrwa max do połowy lipca ale to jeszcze musimy ustalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 26 Marzec 2017 Autor Share Napisano 26 Marzec 2017 Nowy plakat , już z logami sponsorów i podmiotów zaangażowanych w organizacje imprezy.A dla tych co mają konto na facebooku jest utworzone wydarzenie związane z tegorocznymi wakacjami :htps://www.facebook.com/events/1821752031419172/Niebawem też zostanie utworzona podstrona na stronie współorganizatora ArchTechu z podstawowymi informacjami o imprezie.htp://www.eksplorer.org/images/upload/wakacje_2017_plakat2.jpg(Rafi , pomożesz z plakatem?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 28 Marzec 2017 Share Napisano 28 Marzec 2017 daj poprawny link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 28 Marzec 2017 Share Napisano 28 Marzec 2017 http://www.eksplorer.org/images/upload/wakacje_2017_plakat2.jpgsam se poradziłem pffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 30 Marzec 2017 Autor Share Napisano 30 Marzec 2017 wiedziałem że z linku trzeba jakąś literkę wykasować ale wyciąłem t zamiast s :)Dzięki Rafi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 8 Maj 2017 Autor Share Napisano 8 Maj 2017 Od poniedziałku 08 maja rozpoczynamy nabór na VI Wakacje z Historią -Gozdowice 2017Mamy 60 miejsc i tyle maksymalnie może być uczestników( w tym dzieci) , decyduje kolejność zgłoszeń z zaksięgowanym wpisowym w wysokości 10 zł.Zgłoszenia proszę kierować na adres email : restyling.phu@gmail.comPrzy rejestracji potrzebne będą następujące daneImię i nazwisko ,adres , pesel ,tel kontaktowy oraz rozmiar koszulki .Dane wrażliwe zostaną wykorzystane jedynie na potrzeby organizacyjne związane bezpośrednio ze zlotem oraz ubezpieczeniem uczestników i po zakończeniu zlotu zostaną zniszczone .W mailu zwrotnym zostaną przesłane dane do wpłaty wpisowego.Po zaksięgowaniu wpłaty na podanym koncie osoba zgłaszająca chęć udziału w zlocie zostaje wciągnięta na listę uczestników.Osobie która w późniejszym czasie wycofa się z uczestnictwa wpłacone wpisowe przepada na rzecz organizacji imprezy.Wpisowe zostanie przeznaczone na zakup identyfikatorów ,znaczków zlotowych (buttonów) , ubezpieczenia i ewentualnie na nieprzewidziane wydatki . Jeśli pod koniec zlotu coś z tych pieniędzy zostanie o ich przeznaczeniu zdecyduje kapituła zlotowa wybrana w pierwszych dniach imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 10 Maj 2017 Autor Share Napisano 10 Maj 2017 Dla osób nie posiadających profilu na Facebooku informacje na temat VI Wakacji z Historią dostępne są na stronie: http://archtech.pl/vi-wakacje-z-historia/W drugim dniu zapisów zarejestrowało sie już 50 osób z czego połowa wpłaciła już wpisowe które jest warunkiem uczestnictwa , zostało więc już tylko 10 miejsc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.