marjan7 Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Napisano 4 Kwiecień 2004 na jednym z ogniw gąsiennicy sygnatura : F.M.43.F.C,same ogniwa niewielkich rozmiarów,lekki czołg? co to oznacza, fotki bęa we wtorekpzdr marjan
marjan7 Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Napisano 4 Kwiecień 2004 na jednym z ogniw gąsiennicy sygnatura : F.M.43.F.C,same ogniwa niewielkich rozmiarów,lekki czołg? co to oznacza, fotki bęa we wtorekpzdr marjan
jotes Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Szkoda, że nie ma wymiarów i zdjęcia strony bieżnej...
Gość Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Witam sąsiada! Tak jak mówiłem, po obejrzeniu meczu ( porażka Milanu wprawiła mnie w dobry humor ) zająłem się tym ogniwem. Przejrzałem cały sprzęt brytyjski, francuski - bo tak typowałem i nic. Na szczęście chciało mi się zerknąć na sprzęt niemiecki i znalazłem! Taką drobnoogniwkową gąsienicę miała seria Maultierów dla Luftwaffe. Dokładnie nazwa brzmi: LC8 (Luftwaffe)-konstrution, Opel S-Typ mit Trado-Laufwerk. Ponieważ jednak jest to sprzęt niemiecki-moja prośba o zabezpieczenie jednego ogniwka. Pozdrawiam.
jotes Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 ... bo ogniwa ogólnie przypominają te z PzII, tylko są krótsze i mniej ażurowe...
marjan7 Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 Dzięki za informację jak niemiecki uległ wykluczeniu to pomyślam o Universal Carrierze nawet trochę podobne,mój pierwszy typ w niemickich też padł na pzII.Pozdrawiam - marjan
Pytanie
marjan7
pzdr marjan
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.