Skocz do zawartości
  • 0

ogniwo gąsiennicy

marjan7

Pytanie

Napisano
na jednym z ogniw gąsiennicy sygnatura : F.M.43.F.C,same ogniwa niewielkich rozmiarów,lekki czołg? co to oznacza, fotki bęa we wtorek
pzdr marjan

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
na jednym z ogniw gąsiennicy sygnatura : F.M.43.F.C,same ogniwa niewielkich rozmiarów,lekki czołg? co to oznacza, fotki bęa we wtorek
pzdr marjan
Napisano
Witam sąsiada! Tak jak mówiłem, po obejrzeniu meczu ( porażka Milanu wprawiła mnie w dobry humor ) zająłem się tym ogniwem. Przejrzałem cały sprzęt brytyjski, francuski - bo tak typowałem i nic. Na szczęście chciało mi się zerknąć na sprzęt niemiecki i znalazłem! Taką drobnoogniwkową gąsienicę miała seria Maultierów dla Luftwaffe. Dokładnie nazwa brzmi: LC8 (Luftwaffe)-konstrution, Opel S-Typ mit Trado-Laufwerk. Ponieważ jednak jest to sprzęt niemiecki-moja prośba o zabezpieczenie jednego ogniwka. Pozdrawiam.
Napisano
Dzięki za informację jak niemiecki uległ wykluczeniu to pomyślam o Universal Carrierze nawet trochę podobne,mój pierwszy typ w niemickich też padł na pzII.
Pozdrawiam - marjan

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie