rwww Napisano 5 Luty 2017 Autor Napisano 5 Luty 2017 WitamWsrod pamiatek rodzinnych znalazlem takie zdjecie. Nie moge dojsc co to za zolnierz. Przeguglowalem wiele zdjec i nigdzie nie mogle znalez tego munduru. Wiem tylko ze przyjechal mercedesem zdj. zrobione w Garbowie
Luftlander Napisano 5 Luty 2017 Napisano 5 Luty 2017 Oficer Wermachtu w białym mundurze wyjściowym (letnim).
rwww Napisano 6 Luty 2017 Autor Napisano 6 Luty 2017 Dostalem nie sprawdzone info ze to moze byc Gen. von Altrock ale gwiazdki mu sie nie zgadzja
norodom s Napisano 7 Luty 2017 Napisano 7 Luty 2017 Naramienniki od stopnia majora występuje w formie plecionki. Oficer na tym zdjęciu niestety nie jest generałem.
Luftlander Napisano 7 Luty 2017 Napisano 7 Luty 2017 Wilhelm von Altrock został generałem 1 kwietnia 1943.
Pytanie
rwww
Witam
Wsrod pamiatek rodzinnych znalazlem takie zdjecie. Nie moge dojsc co to za zolnierz. Przeguglowalem wiele zdjec i nigdzie nie mogle znalez tego munduru. Wiem tylko ze przyjechal mercedesem zdj. zrobione w Garbowie
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.