ikozaur Napisano 1 Luty 2017 Autor Share Napisano 1 Luty 2017 Chyba w dobry temat forum się dostroiłem. Średnika ok. 23 mm, materiał - cynk. Czy ktoś mógłby o nim więcej napisać (tłumacz mi niepotrzebny, znam niemiecki). Na necie nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikozaur Napisano 1 Luty 2017 Autor Share Napisano 1 Luty 2017 ... i druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikozaur Napisano 2 Luty 2017 Autor Share Napisano 2 Luty 2017 w okolicach obecna niemczyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 2 Luty 2017 Share Napisano 2 Luty 2017 Też znam niemiecki i nie bardzo rozumiem co chcesz tu identyfikować, zwykła pamiątka z wiednia co jest zresztą na niej napisane, pewnie okres międzywojenny bo popularne były różne wtedy żetony cynkowe.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikozaur Napisano 2 Luty 2017 Autor Share Napisano 2 Luty 2017 I ta część wypowiedzi dopiero po drugim przecinku stanowi pewną wskazówkę, za co dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.