yanko222 Posted January 20, 2017 Author Share Posted January 20, 2017 Witam pękła mi cewka w at pro sam nie wiem jak,gdzie i kiedy.Wykrywacz strasznie się wzbudza próbuje ja wysuszyć ale bez efektu.I teraz pytanie czy jest sens oddawać na gwarancje czy gdzieś do sklejenia?I czym najlepiej to skleić?Coś wydaje mi się ze w serwisie powiedzą ze to uszkodzenie mechaniczne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leśny skrzat Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Jeżeli jest na gwarancji to oczywiście reklamować, dopiero później można kombinować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ginerus Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Przyczyna pikania jest inna ,nie od tego pęknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepcio Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Do klejenia cewek najlepsza jest żywica epoksydowa. Pęknięcie to uszkodzenie mechaniczne i na gwarancji raczej nie przejdzie. Napisz do Proscana, zajmuje się naprawą elektroniki w tym wykrywaczy metali i jest w tym chyba najlepszy. Kupiłem od niego kiedyś cewkę po właśnie takich naprawach i śmiga do dzisiaj.email do Proscana : proscan@proscan.gliwice.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanko222 Posted January 20, 2017 Author Share Posted January 20, 2017 Przyczyną wzbudzania jest wilgoć zapewne.Jutro do nich napisze dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanko222 Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 Witam posiada ktoś garretta at pro z inna cewka niz standardową z okolic Rawy Mazowieckiej Tomaszowa Mazowieckiego lub Opoczna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.