yanko222 Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2017 Witam pękła mi cewka w at pro sam nie wiem jak,gdzie i kiedy.Wykrywacz strasznie się wzbudza próbuje ja wysuszyć ale bez efektu.I teraz pytanie czy jest sens oddawać na gwarancje czy gdzieś do sklejenia?I czym najlepiej to skleić?Coś wydaje mi się ze w serwisie powiedzą ze to uszkodzenie mechaniczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśny skrzat Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 Jeżeli jest na gwarancji to oczywiście reklamować, dopiero później można kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 Przyczyna pikania jest inna ,nie od tego pęknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gepcio Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 Do klejenia cewek najlepsza jest żywica epoksydowa. Pęknięcie to uszkodzenie mechaniczne i na gwarancji raczej nie przejdzie. Napisz do Proscana, zajmuje się naprawą elektroniki w tym wykrywaczy metali i jest w tym chyba najlepszy. Kupiłem od niego kiedyś cewkę po właśnie takich naprawach i śmiga do dzisiaj.email do Proscana : proscan@proscan.gliwice.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanko222 Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2017 Przyczyną wzbudzania jest wilgoć zapewne.Jutro do nich napisze dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanko222 Napisano 22 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2017 Witam posiada ktoś garretta at pro z inna cewka niz standardową z okolic Rawy Mazowieckiej Tomaszowa Mazowieckiego lub Opoczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.