okozt Napisano 13 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2017 Witam czy ktoś z szanownych formowaczów orientuje się czy da się powiększyć plik w formacie kml. ze strony http://zdjecia.geoportal.edu.pl/katalog-zdjec/ lub posiada może w swoich zbiorach zdjęcia lotnicze tego terenu z lat 1939 – 1945. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herzog Napisano 15 Styczeń 2017 Share Napisano 15 Styczeń 2017 Ja nie wiem ale wydaje mi się, że nie się nie da.I tu pozwolę sobie skomentować: pomysł super ale zastanawiam się kto w ogóle robi coś takiego? Komu chce się wprowadzać i opisywać te zdjęcia jak na nich nic nie widać? Jakaś parodia.Coś takiego ubliża potencjalnym zainteresowanym :/pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 15 Styczeń 2017 Share Napisano 15 Styczeń 2017 pomysl jest taki ze ....sie da , oczywiscie za pieniądze bodajże za dolce , trzeba wejsc na odpowiednią strone i zamowic skan zdjecia w lepszej rozdzielczosci , negatywy są w Usej wiec musi kosztowac ;-)p.s kolega spetsnaz zna lepiej całą procedure juz jakies zdjecia zamawiał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okozt Napisano 15 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2017 Dzięki za odpowiedzi. Dla zainteresowanych znalazłem w jednym z przewodników na stronie 147 zdjęcie lotnicze Zegrza z 1915 r. http://www.mazowieckieobserwatorium.pl/przewodniki/pdf/przewodnik-legionowski.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herzog Napisano 15 Styczeń 2017 Share Napisano 15 Styczeń 2017 czarny bocianJa wiem, że na rolkach w NARA można pewnie je znaleźć ale tu ktoś w Polsce coś takiego prowadzi i szczyci się tym, że są pliki przedstawiające zdjęcia lotnicze danego obszaru na terenie Polski. A co jest najważniejsze w ZDJĘCIACH - chyba to żeby było na nich coś widać.Piętnujemy tu wszystkich co wrzucają na forum zdjęcia wielkości znaczka pocztowego - jak dla mnie to ta sama półka specjalistów tylko, jak mniemam, tam ktoś bierze pieniądze.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.