Gość Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Jak może część z Was już wie organizuję na 8 maja koło Piekar Ślaskich małą imprezę rekonstrukcyjną przy zrekonstruowanym polskim schronie bojowym. Jest jednak mały problem: mam braki etatowe po stronie niemieckiej. Jest to swego rodzaju paradoks historii: na Ślasku nie ma ludzi z Wehmachtu. Gorąca prośba do Was: jeśli macie własny mundur z ekwipunkiem serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w zabawie. Dla osób z daleka jest możliwość zakwaterowania (za friko w remizie lub za jakieś 20zł w Domu Pielgrzyma w Piekarach - nie dostaliśmy niestety dotacji na ten cel). Jeśli macie jakieś pytania śmiało walcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Michał spokojnie, Lohse, Maciej, Łosiu i ja jakoś dotrzemy, nie obiecuję, że komplet ale zawsze coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 FJ też sie pojawią najprawdopodobniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 To Wy Ci z MWB w Łodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Bingo :) A znasz innych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Mecenasie - zgodnie z obietnicą Monga - jak tylko zdam co mam zdać przyjeżdżam do Ciebie na Fort :-)Pozdrawiam kolegów z 4 DPanc i FJ :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 No Mecenasie - na Śląsku jest jeszcze paru naszych znajomych. Coś się załatwi :-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 No to bongo Panowie! Wasza grupa z Wehrmachtu, jak się uda kilku żołnierzy z WP, dwóch ze ślaskiego GD (albo Das Reich, nie pamiętam), trzech FJ plus dwóch moich kumpli jako statyści, Haini, Ursus i Leuthen. Tyle już mam, jeśli dobrze pamiętam będzie to ok. 15 osób. Przydałoby się jeszcze kilka osób do Freikorpsu... Panzergrenadier, ilu Was jest? Bo rozważam scenariusz szturmu FJ na kopułę z ładunkami kumulacyjnymi? Jeśli macie jakieś kontakty, które byłyby przydatne nie wahajcie się ich użyć!Jak na razie robię co mogę, żeby ta impreza udała się jak najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Panzergrenadier, już wiem z jakiej grupy jesteś! Dokładnie z tej o której myślałem! Przed chwilą doczytałem w jakimś innym teamacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Panzergrenadier, który to Ty jesteś na fotkach z waszej stronki? Miło by było wiedzieć z kim się gada :)Mecenas, już kupuję ammo na imprezkę:) pozdrawiam4.Panzer-Division Aufklärungs-Abteilung 7 Feldwebel Mongo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Obergefreiter Thomas Wolf. Pozdro dla wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Bardzo mi miło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Więc trochę pogadaliśmy na MWB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Mongo, dla Ciebie bedzie specjalne zadanie poimprezowe w warunkach ograniczonej widocznosci (w nocy)...szczególy na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 No napewno pogadaliśmy mongo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Schutze Ursus melduje się posłusznie :)))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Padnij!! 20 pompek!! :PObergefr. Wolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Ty Panzergrenadier coś się tak rozkęrcił, może falę chcesz wprowadzić ;-] - jak Cię wezmę w obroty to też będzisz zaraz pompki robił - w końcu jestem wyższy rangą ;-)))))che che pozdr.(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Ty Panzergrenadier coś się tak rozkęrcił, może falę chcesz wprowadzić ;-] - jak Cię wezmę w obroty to też będzisz zaraz pompki robił - w końcu jestem wyższy rangą ;-)))))che che pozdr.(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Czekaj czekaj jak Fall pojdzie w górę to zostane Feldweblem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 ale i tak będę wyższy - wzrostem he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 poczekam aż na minę wejdziesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Wolf jesteś z FJ? Nie wchodz w kompetencje moich przełożonych z Wh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Ftu! Nie Wolf, tylko Panzergienadier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 hehehe w mieście do mnie wszyscy mówia wolf i to nie tylko kumple od rekonstrukcji ale nawet szef wiec sie nie krępuj. A jak twoi przełożeni polegną to i tak będziesz mi podlegał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.