wędrowiec Napisano 26 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2016 Witam.Trochę się zastanawiałem gdzie umieścić ten post, ale chyba tutaj będzie najlepsze miejsce. Zdjęcia obok i poniżej są zrzutami z ekranu sonara pokazującego dno sztucznego jeziora, a konkretnie J.Pilchowickiego utworzonego w początkach ubiegłego wieku.Niestety jedyna mapa jaką posiadam pokazująca ten teren przed zalaniem ma zbyt małą dokładność by pokazywać pojedyncze obiekty, po prostu nic w tym miejscu nie ma.Ciekaw jestem czy widoczne obiekty o kształtach przypominającym zarys budynków są w rzeczywistości resztkami zalanych budynków.W sieci ani w dostępnych materiałach nie znalazłem żadnej informacji o zalanych obiektach podczas napełniania tego sztucznego jeziora.Może ktoś posiada jakieś informacje lub potrafi zinterpretować to co pokazuje sonar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec Napisano 26 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.