Szefo Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Napisano 3 Kwiecień 2004 jakaś sprzączka od pasków od oporządzenia?jest zielona, otwory i krawędzie szerokości 3 mm, grubość ok 1,5 mm
Pioterek Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Często wykopywałem takie sprzączki w towarzystwie niemieckich masek przeciwgazowych, choć zdarzały się i luzem. Były wykonane z aluminium lub cynku i malowane na szaro lub zielono, zdarzyały się i czarne.Pozdrawiam
Gość Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Wydaje mi sie ze moze to byc sprzaczka od niemieckiej maski p.gazZawias
mietek Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 100% od p-gaz, Niemcy. Zobacz w linkach są strony z pegazkami, tam powinno być widać paski.Mam, tutaj widać, pierszy rysunek, w okolicy policzka.http://gasmasklexikon.com/Page/Germ-S-Maske.htm
Szefo Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Napisano 4 Kwiecień 2004 myślałem że od jakiegoś plecaka lub itpdzięki
Pytanie
Szefo
jakaś sprzączka od pasków od oporządzenia?
jest zielona, otwory i krawędzie szerokości 3 mm, grubość ok 1,5 mm
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.