PATRON Napisano 27 Październik 2016 Autor Share Napisano 27 Październik 2016 Poszukuję katalogu WHW... podobno istnieje jakiś bardzo dobry podręcznik katalogowy niemiecki , zna ktoś tytuł? może jakiś link do zakupu katalogu w pdf... jakoś nie mogę nadepnąć tego w internetach.Proszę o HILFE i z góry dzięki :_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Październik 2016 Share Napisano 27 Październik 2016 rozumiem, że internetowe opcje WHW są ci znane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 27 Październik 2016 Autor Share Napisano 27 Październik 2016 internetowe znam ,ale ja starej daty jestem i potrzebuję książkę lub pdf żeby sobie wydrukować :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Październik 2016 Share Napisano 27 Październik 2016 he he :)jak coś - nie mam i nie kojarzę takich opracowań... mimo, że też starej daty jestem" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 27 Październik 2016 Share Napisano 27 Październik 2016 Tu tytuły publikacji dotyczące WHW:http://www.whw.porcelanki.net/viewpage.php?page_id=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 28 Październik 2016 Autor Share Napisano 28 Październik 2016 a która z tych książek jest najlepsza, czyli najobszerniejsza pod kątem manii zbieractwa? bo tytuły to ja wiem że są liczne co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 28 Październik 2016 Share Napisano 28 Październik 2016 Niestety nie posiadam takich publikacji i nie wiem, która jest najbardziej wartościowa. Podejrzewam, że nie ma takiego katalogu w którym zamieszczone byłoby wszystko bądź prawie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 28 Październik 2016 Autor Share Napisano 28 Październik 2016 no więc podobno jeden z katalogów zdecydowanie przewyższa inne , tylko właśnie nie mogę dojść który to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.