mauser30 Napisano 24 Październik 2016 Autor Share Napisano 24 Październik 2016 guzik na pierwszy rzut oka wygląda na jakiś starszy; nie mam pojęcia z czym to zjeść; nieregularny kształt, zbliżony do okrągłego; spotkał ktoś wcześniej coś takiego??? z tyłu bez sygnatury, proszę o pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser30 Napisano 24 Październik 2016 Autor Share Napisano 24 Październik 2016 z tyłu tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser30 Napisano 25 Październik 2016 Autor Share Napisano 25 Październik 2016 jakiś trop??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 25 Październik 2016 Share Napisano 25 Październik 2016 XVII/XVIII wiek, odlew z stopu cynowo - ołowiowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser30 Napisano 25 Październik 2016 Autor Share Napisano 25 Październik 2016 mam rozumieć cywilny guzik ozdobny??? czyli, że domowa robota?? mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto poda więcej konkretów - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 26 Październik 2016 Share Napisano 26 Październik 2016 Cywil-konkrety-baw się w poszukiwacza-wątpię iż coś więcej się dowiesz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser30 Napisano 26 Październik 2016 Autor Share Napisano 26 Październik 2016 dzieki - nie bede więcej dochodził :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.