Musaszi Napisano 24 Październik 2016 Autor Share Napisano 24 Październik 2016 Witam! napiszecie mi cos więcej o tej przywieszce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 26 Październik 2016 Share Napisano 26 Październik 2016 hmmm, to powiem CI że nic nie widać ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Październik 2016 Share Napisano 26 Październik 2016 szmilas... może zamiast ironii wkleisz link do pomocy: jak wstawiać zdjęcia na Forum?nowemu użytkownikowi na pewno się to przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 27 Październik 2016 Share Napisano 27 Październik 2016 Może ta?...http://mercedesnadeln.blogspot.com/2011/02/ega-panzer-rot.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 27 Październik 2016 Share Napisano 27 Październik 2016 Wybacz Tyfus, ale byłem wczoraj w nazbyt dobrym humorze gdy znalazłem ten wątek. Kolega przesyłam link z podpowiedzią jak zmniejszyć i wstawić foto. Wybacz moją cientą ripostę, Pozdrawiam http://www.odkrywca.pl/...szyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mycha.. Napisano 28 Październik 2016 Share Napisano 28 Październik 2016 To jest błąd tego forum.Pierwsze posty nowych użytkowników są zatwierdzane - moderowane, a w rzeczywistości moderowane (zatwierdzane) są tylko obrazki. Tekst pisany pojawia się DUŻO szybciej niż obrazek i tak to wychodzi, że wszyscy się śmieją z tego, że ludzie nie potrafią dołączyć obrazka.Wszystkie pierwsze posty nowych powinny wyglądać np. tak:Witam! napiszecie mi cos więcej o tej przywieszce?p.s. obrazek pojawi się jak zostanie zatwierdzony przez moderatora" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.