DarekD Napisano 18 Październik 2016 Autor Share Napisano 18 Październik 2016 Cześć, akumulator nie trzyma mi już nawet godziny, awi" się ktoś w jego regenerację ? Ja mam dwie lewe ręce.PozdrawiamDarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 19 Październik 2016 Share Napisano 19 Październik 2016 Kiedyś Proscan bawił się w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 20 Październik 2016 Autor Share Napisano 20 Październik 2016 Dzięki, pytałem, już się w to nie bawi niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDB Napisano 30 Październik 2016 Share Napisano 30 Październik 2016 Oława.AM Electronics.Facet zgrzał mi pakiet na identycznych ogniwach,jak w oryginale.Z przesyłką coś chyba 120 zeta.W tym czasie można było jeszcze wyrwać fabryczny za ok.350-może teraz potaniały?:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 23 Sierpień 2017 Share Napisano 23 Sierpień 2017 Ja ogniwa wymieniłem sam. Prosta sprawa, zajęło mi to ze dwie godzinki. Do pakietu wchodzi 10 ogniw, a ogniwa są dostępne na Allegro. http://allegro.pl/ogniwo-2-3-a-1-0ah-1-2v-ni-mh-2-3a-fv-w-wa-i6742508017.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.