Arkaida Napisano 12 Październik 2016 Share Napisano 12 Październik 2016 Witam panowie, miał bym do was prośbę o pomoc w wyborze odpowiedniego wykrywacza. Chciał bym ten sprzęt wykorzystywać do poszukiwania militariów. Fundusze jakimi dysponuje to 2000 zł. Będzie to mój pierwszy wykrywacz. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajceps Napisano 12 Październik 2016 Share Napisano 12 Październik 2016 Ahoj...polecam Whites Treasure Pro. Osiagi jak na cene 1600 zł(1700 z akcesoriami-warto) to ma petarda...uważam, że najlepiej wydane pieniadze w cenie do 2000 zł...kup od razu i sie nie zastanawiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 12 Październik 2016 Share Napisano 12 Październik 2016 Na początek osobiście polecam uniwersalny sprzęt może coś z rutusa: proxima, argo? złomu się nakopiesz jak i drobnicy nazbierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkaida Napisano 12 Październik 2016 Autor Share Napisano 12 Październik 2016 Czym się różnią i który bardziej polecacie i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdzieciolx Napisano 12 Październik 2016 Share Napisano 12 Październik 2016 Kolego, szukasz sprzętu nowego czy używki? W tym wypadku jest dosść spora różnica cenowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 12 Październik 2016 Share Napisano 12 Październik 2016 Nie zgodzę się, między sprzętem używanym, a nowym jest niewielka różnica(aktualna gwarancja), między sprzętem nowym a szrotem ogromna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdzieciolx Napisano 12 Październik 2016 Share Napisano 12 Październik 2016 Chodzi mi o cenę. Powiedz Zuki jak często korzystałeś z gwarancji? Mi osobiście się nie zdarzyło. Co do tematu, mogę z czystym sumieniem polecić aszego" Smętka, cena sprzed kliku miesięcy (nowego) 980zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkaida Napisano 13 Październik 2016 Autor Share Napisano 13 Październik 2016 Nie ma dla mnie różnicy czy wykrywacz będzie nowy czy używany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdzieciolx Napisano 13 Październik 2016 Share Napisano 13 Październik 2016 http://odkrywca.pl/wszystko-o-hs-3-smetek,673251.html#673251Poczytaj sobie, myślę że na początek będzie dobry, za dużo nie wydasz, jak poszukiwania meteorytów Ci się nie spodobają to spokojnie odsprzedaż. Widziałem nawet gościa który sprzedawał za 1300zł miesięczny wykrywacz, a cena u pana Henryka oscyluje w granicach 1000zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 14 Październik 2016 Share Napisano 14 Październik 2016 Z doświadczenia wiem że gruby złom po jakimś czasie ci się znudzi i będziesz chciał przeskoczyć na coś uniwersalnego/drobnicowego. Rutusa można śmiało brać używanego, bo nawet po okresie gwarancji nie ma problemu z serwisem i jest nie drogi. Mi po gwarancji w proximie padła elektronika, zapłaciłem tylko 70zł i dostałem nowy sprzęt(ze starego została tylko cewka) Rutusem z powodzeniem można szukać militarki i drobnicy. Jeśli jesteś na 100% pewny, że będziesz szukał tylko grubego złomu to bierz smętka lub jakiegoś midasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.