armando86 Napisano 11 Październik 2016 Autor Share Napisano 11 Październik 2016 witam. jak w temacie znalazłem guzik gładki z obydwu stron podejrzewam że może być rosyjski? okres pierwszej wojny światowej? guzik ma 20 mm szer. i jest gładki z obydwu stron i ma specyficzne mocowanie, które właśnie widziałem już w guzikach rosyjskich z pierwszej wojny światowej stąd moje przypuszczenia , ale równie dobrze mogę się mylić. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za pomoc w id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 11 Październik 2016 Autor Share Napisano 11 Październik 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 11 Październik 2016 Autor Share Napisano 11 Październik 2016 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 14 Październik 2016 Share Napisano 14 Październik 2016 Pruski wojskowy z przełomu XVIII i XIX wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 15 Październik 2016 Autor Share Napisano 15 Październik 2016 dzięki za id to mnie zaskoczyłeś byłem pewny że to rosyjski z okresu pierwszej wojny światowej. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.