niechludow Napisano 2 Październik 2016 Autor Napisano 2 Październik 2016 Cos w rodzaju drewnianego plecaka. Podobno to apteczka. Mówią, że została wyorana na Mazurach niedaleko Mrągowa. Była owinięta w spadochron. Nie znalazłem żadnych oznaczeń.
niechludow Napisano 2 Październik 2016 Autor Napisano 2 Październik 2016 Cos w rodzaju drewnianego plecaka. Podobno to apteczka. Mówią, że została wyorana na Mazurach niedaleko Mrągowa. Była owinięta w spadochron. Nie znalazłem żadnych oznaczeń.
niechludow Napisano 3 Październik 2016 Autor Napisano 3 Październik 2016 Właścicielowi skrzynki od razu powiedziałem,że to jakaś optyka,ale upierał się przy apteczce. Wersja ze spadochronem też upada czy rzeczywiście może to być takie stare? Podobno wykopane 30 lat temu.
Pytanie
niechludow
Cos w rodzaju drewnianego plecaka. Podobno to apteczka. Mówią, że została wyorana na Mazurach niedaleko Mrągowa. Była owinięta w spadochron. Nie znalazłem żadnych oznaczeń.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.