Tomi45 Napisano 28 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2016 Wygląda mi to na pieczęć - ale pewien nie jestem. Trafione na polu gdzie wychodzą fanty od XVII w. (trakt handlowy - a więc różne) po II w. św.. Proszę o identyfikację z ew. datowaniem (bo jeśli to b. stare to z przyjemnością zasilę najbliższe muzeum). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 28 Wrzesień 2016 Share Napisano 28 Wrzesień 2016 pieczęć inicjałowa, lepsze zdjęcia prosimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi45 Napisano 28 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2016 To wszystko co udało mi się wycisnąć z aparatu w telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 28 Wrzesień 2016 Share Napisano 28 Wrzesień 2016 Moim zdaniem przełom XIX i XX wieku, sygnaturka inicjałowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi45 Napisano 29 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Dziękuję bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.