nimbus Napisano 26 Wrzesień 2016 Autor Napisano 26 Wrzesień 2016 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji fragmentu samolotu ( wg mnie jakiś luk dostępowy) samolotu niemieckiego ( wg przekazu miejscowych...).
nimbus Napisano 26 Wrzesień 2016 Autor Napisano 26 Wrzesień 2016 Boczne ujęcie. Pomiędzy znitowanymi blachami jest ok 1mm szczelina wypełniona resztkami jakiegoś materiału, może płótna (?)...
nimbus Napisano 26 Wrzesień 2016 Autor Napisano 26 Wrzesień 2016 Z tego samego miejsca... Element dopracowany aerodynamicznie, dla mnie to wygląda na jakiś rodzaj zewnętrznej anteny lub turbulizator. Materiał - nie skorodowany, jakiś rodzaj stopu lekkiego.
nimbus Napisano 26 Wrzesień 2016 Autor Napisano 26 Wrzesień 2016 Pierścień blachy duralowej (bez widocznego szwu), z resztkami oryginalnej farby.
Pytanie
nimbus
Witam, proszę o pomoc w identyfikacji fragmentu samolotu ( wg mnie jakiś luk dostępowy) samolotu niemieckiego ( wg przekazu miejscowych...).
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.