sonicsquad Napisano 24 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Panowie. Cholera mnie strzela. Złamałem podłokietnik do kanarka przez co posiałem śrubę. Dokładnie to urwał się cycek"gniazdo" z gwintem gdzie wkręca się śruba.... Złapałem za cycka" i do sklepu. Ciężko było znaleźć śrubę M3 dłuższą jak 2-3 cm ale gdzieś tam ją dorwałem... i teraz dupa... O ile wchodzi w stary gwint w nowym podłokietniku ni chu chu... Oni maja inne gwinty czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 24 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2016 W stary śruba wkręca się leciutko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 24 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2016 w nowy dwa obroty i dupa. Jakby inna gęstość gwintu.Mógłby ktoś zmierzyć długość tej śruby i zrobić jej foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 24 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2016 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 24 Wrzesień 2016 Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Calowy-metryczny ,sprzęt z usa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 24 Wrzesień 2016 Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Długość-27 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 24 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2016 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.