gumis1984 Napisano 19 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Witam dzisiaj do mojej kolekcji dostałem takie oto 3 krajcary ale zastanawia mnie jedna litera mianowicie wszędzie na zdjęciach tej monety przed trójką po prawej stronie jest GR a na mojej GRO i teraz zastanawiam się na ile jest to oryginał a na ile falsyfikaty ? Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis1984 Napisano 19 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Wrzesień 2016 Share Napisano 19 Wrzesień 2016 wydaje mi się, że po prostu mieli więcej miejsca na dopisanie literki do tytulatury...np.:http://www.colonialcollectables.com/worldwide-coins/2723-austria-3-kreuzer-1630.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis1984 Napisano 19 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Dziękuję za szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.