Domino(*) Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 Witam!Kopiąc w stanowsiku p-lot wykopałem różne części , poskręcane i niektóre całe, oraz denka do rozerwanych łusek p-lot 88mm z niezbitymi spłonkami, czy może ktoś zidentyfikować tę część? Pzdr
Domino(*) Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 Witam!Kopiąc w stanowsiku p-lot wykopałem różne części , poskręcane i niektóre całe, oraz denka do rozerwanych łusek p-lot 88mm z niezbitymi spłonkami, czy może ktoś zidentyfikować tę część? Pzdr
MTC Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Witam --jak na moje oko to jest to zamknięcie od drewnianej skrzyni amunicyjnej -dużo tego typu fantów można wyciągnąć w okolicach stanowisk artyleryjskich.MTC
emate Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 oczywiście ze tak jest to na 100% klamra od skrzyni amunicyjnej.pozdro
Pytanie
Domino(*)
Witam!
Kopiąc w stanowsiku p-lot wykopałem różne części , poskręcane i niektóre całe, oraz denka do rozerwanych łusek p-lot 88mm z niezbitymi spłonkami, czy może ktoś zidentyfikować tę część?
Pzdr
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.