krecik12 Napisano 8 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2016 Wiem, że lenistwo to straszna choroba (dobrze tylko, że nie przenoszona drogą płciową) ale nie mogę znaleźć tego guzika. Jest wiele podobnych ale identycznego nie znalazłem w necie.Średnica 22 mm, jest bardzo gruby i ciężki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 8 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2016 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 8 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2016 bokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 8 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2016 I tak całkiem bokiem.Z góry dziękuję za rozpoznanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dachief Napisano 8 Sierpień 2016 Share Napisano 8 Sierpień 2016 chyba to http://www.buttonarium.eu/kolekcja/guzik/2433 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 8 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2016 nie bardzo. Po porównaniu: w moim jedynka na górze jest ostro zakończona a dwójka jest wywinięta do środka - w linku jedynka jest na górze płaska i nie ma zawinięcia do środka w dwójce.Poza tym rosyjskie miały oznaczenia producenta a ten jest gładki w środkuAle i tak dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 8 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2016 porównanie obu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Sierpień 2016 Share Napisano 9 Sierpień 2016 Rosyjski wz.1829. A identycznego nie znajdziesz, bo produkowało je milion wytwórców, więc się różnią szczegółami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 11 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2016 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.