krecik12 Napisano 8 Sierpień 2016 Autor Napisano 8 Sierpień 2016 Wiem, że lenistwo to straszna choroba (dobrze tylko, że nie przenoszona drogą płciową) ale nie mogę znaleźć tego guzika. Jest wiele podobnych ale identycznego nie znalazłem w necie.Średnica 22 mm, jest bardzo gruby i ciężki.
krecik12 Napisano 8 Sierpień 2016 Autor Napisano 8 Sierpień 2016 I tak całkiem bokiem.Z góry dziękuję za rozpoznanie ;)
dachief Napisano 8 Sierpień 2016 Napisano 8 Sierpień 2016 chyba to http://www.buttonarium.eu/kolekcja/guzik/2433
krecik12 Napisano 8 Sierpień 2016 Autor Napisano 8 Sierpień 2016 nie bardzo. Po porównaniu: w moim jedynka na górze jest ostro zakończona a dwójka jest wywinięta do środka - w linku jedynka jest na górze płaska i nie ma zawinięcia do środka w dwójce.Poza tym rosyjskie miały oznaczenia producenta a ten jest gładki w środkuAle i tak dzięki.
bjar_1 Napisano 9 Sierpień 2016 Napisano 9 Sierpień 2016 Rosyjski wz.1829. A identycznego nie znajdziesz, bo produkowało je milion wytwórców, więc się różnią szczegółami.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.