abudibu Napisano 28 Lipiec 2016 Autor Napisano 28 Lipiec 2016 Witam dziś natrafiłem na taką budowle, zagłębienie wyłożone płytami na sporym wzniesieniu, w promieniu kilku kilometrów jest sporo bunkròw. Do czego to mogło służyć?
rado3city Napisano 30 Lipiec 2016 Napisano 30 Lipiec 2016 Nie jestem specem, ale wygląda mi to na gniazdo anteny radaru bo raczej podstawa flaka to raczej nie jest. Czy są tam jakieś drenaże w centrum obiektu?
abudibu Napisano 30 Lipiec 2016 Autor Napisano 30 Lipiec 2016 Nie sprawdzałem dziś lub jutro tak będę to się sprawdzi, zmirzę też średnicę bo nie pasuje mi to do żadnej z podanych ptzez ciebie opcji.
abudibu Napisano 28 Lipiec 2016 Autor Napisano 28 Lipiec 2016 Witam dziś natrafiłem na taką budowle, zagłębienie wyłożone płytami na sporym wzniesieniu, w promieniu kilku kilometrów jest sporo bunkròw. Do czego to mogło służyć?
Pytanie
abudibu
Witam dziś natrafiłem na taką budowle, zagłębienie wyłożone płytami na sporym wzniesieniu, w promieniu kilku kilometrów jest sporo bunkròw. Do czego to mogło służyć?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.