Janoitaliano Napisano 25 Maj 2016 Autor Napisano 25 Maj 2016 Witam serdecznie szanownych Panów znawców.Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w rozpoznaniu czy klamra jest oryginalna? Powiem szczerze wygląda przepięknie i chciałem zasięgnąć opinii znawców.Z góry dziękuję za wypowiedzi.Pozdrawiam
Janoitaliano Napisano 25 Maj 2016 Autor Napisano 25 Maj 2016 Witam serdecznie szanownych Panów znawców.Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w rozpoznaniu czy klamra jest oryginalna? Powiem szczerze wygląda przepięknie i chciałem zasięgnąć opinii znawców.Z góry dziękuję za wypowiedzi.Pozdrawiam
Janoitaliano Napisano 25 Maj 2016 Autor Napisano 25 Maj 2016 Zdjęcia zmniejszone bardzo mocno gdyż nie mieściły się w wadze pliku.
koppelmann Napisano 25 Maj 2016 Napisano 25 Maj 2016 Wstaw dokładniejsze zdjęcie emblematu, pudełko jest ok.
Pytanie
Janoitaliano
Witam serdecznie szanownych Panów znawców.
Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w rozpoznaniu czy klamra jest oryginalna? Powiem szczerze wygląda przepięknie i chciałem zasięgnąć opinii znawców.
Z góry dziękuję za wypowiedzi.
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.