Napoleon North Napisano 7 Maj 2016 Autor Share Napisano 7 Maj 2016 Z jakich lat ta referentka? Należy do mojego taty który był w jednostce najpierw w Babimoście potem na Balicach w Krakowie.Czy może być jesczcze z Babimostu? Tata twierdzi że może być starsza niż lata 80 -siąte ubiegłego wieku.ednoska wojskowa 806 DD -To wychodzi w lustrze.Modyfikuj wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 7 Maj 2016 Autor Share Napisano 7 Maj 2016 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Maj 2016 Share Napisano 7 Maj 2016 tego typu referentki od lat '70 do teraz funkcjonują w wojsku.aż dziwne, że Należy do mojego taty który był w jednostce" - idąc do cywila/emeryturę" - należało ją zdać do kancelarii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 7 Maj 2016 Autor Share Napisano 7 Maj 2016 Chciał zdać ale w Krakowie nie ma takiego numeru .Więc musi być z Babimostu a ta jednostka już nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 7 Maj 2016 Autor Share Napisano 7 Maj 2016 Już wiem mogę prosić o zmknięcie tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soprano_op Napisano 8 Maj 2016 Share Napisano 8 Maj 2016 Witam!Tak jak Tyfus napisał,ta referentka mimo likwidacji jednostki,tak czy tak powinna być zdana.Bez tego nie można się było rozliczyć do Z,nikt by nie podpisał tzw.obiegówki.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.