Atrap Napisano 3 Maj 2016 Autor Napisano 3 Maj 2016 Witam!Niestety nie jestem znawcą tego tematu i ciężko mi ustalić na jaką konkretnie amunicję i do jakiego rodzaju broni było zdobyte przez mnie pudełko.Proszę o pomoc.Pozdrawiam!!!
maruder78 Napisano 4 Maj 2016 Napisano 4 Maj 2016 No właśnie, na egun.de takich pudełek i jeszcze fajniejszych jest na metry po pare euro za sztuke.Oj Traper, Traper :D
Atrap Napisano 3 Maj 2016 Autor Napisano 3 Maj 2016 Witam!Niestety nie jestem znawcą tego tematu i ciężko mi ustalić na jaką konkretnie amunicję i do jakiego rodzaju broni było zdobyte przez mnie pudełko.Proszę o pomoc.Pozdrawiam!!!
Traper305 Napisano 3 Maj 2016 Napisano 3 Maj 2016 Jeśli się nie mylę, to od amunicji 7,92X57 z zapalnikiem i ładunkiem wybuchowym, bardzo nielicznej, używanej m.in. przez snajperów.
Atrap Napisano 3 Maj 2016 Autor Napisano 3 Maj 2016 Dzięki za informację!Swoją drogą fajnie jest mieć coś nietypowego.Z drugiej strony nie mój zakres zainteresowań.Pewnie będę musiał ożenić w dobre ręce, a środki przekazać na wsparcie swojej kolekcji.Jeszcze raz Wielkie Dzięki!Pozdrawiam!
Pytanie
Atrap
Witam!
Niestety nie jestem znawcą tego tematu i ciężko mi ustalić na jaką konkretnie amunicję i do jakiego rodzaju broni było zdobyte przez mnie pudełko.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam!!!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.