patrolxx Napisano 24 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Dzisiaj testowałem nowego mxt pro z cewką D2 na monetach-w porównaniu z XLT TĘCZOWY.Niestety jestem zawiedziony ,sprzęt nówka,a zasięgi dużo słabsze niż XLT-program fabr. relic z mix.Czy cewki D2 ,ktore są też W WYKR.SPECTRA V3i-należy wymienić na nell czy detech jak gdzieś wyczytałem.Ma Ktoś jakieś doświadczenia z tą cewką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 24 Kwiecień 2016 Share Napisano 24 Kwiecień 2016 XLT-cewka koncentryk MXT- cewka DD___nie ma co porównywać XLT-cewka koncentryk MXT-cewka koncentryk___jakieś porównania można przeprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrolxx Napisano 25 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2016 MXT ma cewkę D2, radzisz przejść na cewkę DD, tylko jaką? głównie chodzi mi o drobnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 25 Kwiecień 2016 Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Kolego cewka D2 to właśnie cewka typu DD Poczytaj o charakterystyce o różnicach w cewkah typu DD a koncetrycznych to naświetli ci problem i pomoże wybrać to co ci podpasuje. Osobiście uważam że w modelach MXT MATRIX M6 czy też XLT najlepiej sprawdza się standardowa 9.5 cala koncentryk. Spektry nie znam to też nie wiem czy w jej wypadku ta sonda to najlepszy wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.