kwinto1992 Napisano 23 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Czołem koledzyW moim rutusie awarii uległ przełącznik pod palcem wskazującym. Potrzebuję informacji o rodzaju tego przełącznika, ponieważ chciałbym go sam wymienić. Z tego co się zorientowałem jest to przełącznik z rodziny MTS-1 jednak potrzebuję informacji jaki jest dokładny model tego przełącznika. Pomożecie? Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 24 Kwiecień 2016 Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Mniemam, że chodzi Ci o przełącznik zasilania. Dobry będzie każdy dwupozycyjny przełącznik o zbliżonych wymiarach. Nie polecam tych najtańszych (a właśne takie siedzą w fabrycznie) ze względu na to, że będziesz mieć problemy z lutowaniem. Tanie przełączniki są tak badziewne, że topią się podczas grzania nóżek przez dłużej niż sekundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mycha.. Napisano 25 Kwiecień 2016 Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Przełącznik pod palcem wskazującym to przecież pinpointer. Nie twórz problemów i zadzwoń do P. Rutyny. Wszyscy wiemy jaki to uczynny człowiek i jak dba o swoje wykrywacze. Wyśle Ci za grosze oryginalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 26 Kwiecień 2016 Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Faktycznie, nie doczytałem, że chodzi o pinpoint (tak to jest jak czyta się forum na telefonie).Potrzebny jest przełącznik w konfiguracji ON-(ON). Nawiasy oznaczaj pozycję chwilową. Podejrzewam, że firmowo" siedzi MTS-112. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szukanko Napisano 26 Kwiecień 2016 Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Podejrzewam,że jak zadzwonisz do serwisu to wyślą Tobie przełącznik za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.