Arcisz Napisano 21 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Jakiś czas temu znalazłem taką wpinkę. Początkowo myślałem, że to podbitka pod obcas od buta. Ale gdy wstępnie oczyściłem pojawiły się inicjały. Wydaje mi się, że to litery D i K lub też H. Czy widział ktoś kiedyś coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 21 Kwiecień 2016 Share Napisano 21 Kwiecień 2016 wygląda raczej na pieczęć inicjałową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcisz Napisano 21 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2016 rozmiary tego kwadratu to 20mm a to jej druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 21 Kwiecień 2016 Share Napisano 21 Kwiecień 2016 tak jak napisałem wcześniej.przenoszę do działu: Medale, guziki, pieczęcie i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidek331 Napisano 22 Kwiecień 2016 Share Napisano 22 Kwiecień 2016 mi to wygląda na podbitkę rękojeśći pistoletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewinio Napisano 23 Kwiecień 2016 Share Napisano 23 Kwiecień 2016 pieczęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.