saszi2010 Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Witam, zostałem skierowany z innego działu forum z zapytaniem czy widoczny przedmiot na zdjęciu jest monetką czy medalikiem dodam tylko że ma śr 17 mm posrebrzany bądź srebrny nie wiem nie czyściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saszi2010 Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Rewers jest wklęsły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Kwiecień 2016 Share Napisano 15 Kwiecień 2016 po co zaśmiecasz tym samym?jest w identyfikacji w jednym dziale i to na razie wystarczy.Jak będzie potrzeba to się przeniesie do odpowiedniego działu.Poza tym monety mają swój dział do ID a medaliki swój dział do ID, więc proszę bajzlu i melanżu na Forum nie robić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.