xdzieciolx Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Jest ktoś chętny na wspólne wykopki jutro, tj. wtorek 04.12. Jeśli ktoś ma chęć piszcie w temacie lub priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gas Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Hej. Też planuje na jutro jakiś wypad, o jakich godzinach mówimy? masz już jakieś zaplanowane miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdzieciolx Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Mam cały dzień jutro wolny, więc Ty wybierasz godzinę :). Powiem szczerze że tutaj chodziłem tylko dwa razy, także możemy pojechać tam gdzie byłem, chyba że znasz jakieś miejscówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gas Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 xdzieciolx, wysłałem Ci wiadomość na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumer Napisano 23 Maj 2016 Share Napisano 23 Maj 2016 Czy temat jest aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gas Napisano 2 Czerwiec 2016 Share Napisano 2 Czerwiec 2016 temat zawsze można uaktualnić, wysyłam Ci priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdzieciolx Napisano 9 Marzec 2017 Autor Share Napisano 9 Marzec 2017 Odświeżam, jutro mam cały dzień wolny, jestem mobilny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.