k.roszkowski Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Napisano 11 Kwiecień 2016 Klamra 3 razy grubsza od standardowej. Jaki to model i jakie formacje jej używały.
huk 100 Napisano 11 Kwiecień 2016 Napisano 11 Kwiecień 2016 Taką pancerną piechotę" widziałem kiedyś u ruskich - ale nic konkretnego nie powiedzieli jest jeszcze sporo klamer których nie ma w katalogach a które zaskakują nas od czasu do czasu - no i dobrze ! pozdro i gratuluję !
huk 100 Napisano 11 Kwiecień 2016 Napisano 11 Kwiecień 2016 Ogon jak u Norblina ? czy jest sygnowana ?
k.roszkowski Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Napisano 11 Kwiecień 2016 Nie jest sygnowana. Ale materiału na nią nie żałowali, można by było z niej z robić trzy sztuki.
huk 100 Napisano 11 Kwiecień 2016 Napisano 11 Kwiecień 2016 Tak zgadza się i myślę że tak mógł zrobić jakiś producent ale nie w trakcie kryzysu wojennego - ale wcześniej , miał taki materiał i taką zrobiłem :) ja mam carską sporo większą od standardowych i też jej nie ma w katalogu a ruscy też nic nie wiedzą - oni nawet nie chcą się przyznać do stalowych z tłoczonym orłem mówią że nie było ich w zamówieniach -temat kiedyś tu podnoszony parę razy - nie ma sensu znowu pisać :)
Pytanie
k.roszkowski
Klamra 3 razy grubsza od standardowej. Jaki to model i jakie formacje jej używały.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.