TomiTom Napisano 30 Marzec 2016 Autor Share Napisano 30 Marzec 2016 Co to za guzik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiTom Napisano 30 Marzec 2016 Autor Share Napisano 30 Marzec 2016 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiTom Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Hej Panowie 105 odsłon i nikt nie ma pomysłu co to za guzior??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mosin24 Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Przepisz to co jest nad tą kolumną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiTom Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2016 NapisHERMANNS DENKMAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 No to masz wszystko. Ulubieniec Włochów 😆 Arminiusz heheh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Ps. Kozacki guzik. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZetZet Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Witam! Właściciel przedmiotu dawno mógłby zajrzeć do encyklopedii lub do internetu i bardzo dużo znaleźć na temat pomnika.Wzniesiony został w 1875 r. na pamiątkę bitwy plemion germańskich. Znajduje się na zachód od Detmold, posiada wysokość ponad 50m.Pytanie czy to jest guzik, czy wpinka w klapę marynarki.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Chyba prędzej wpinka..Masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiTom Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Na temat pomnika to ja sobie znalazłem info. Chodzi mi o ten guzik lub wpinkę czy to jest element wojskowy, urzędniczy czy może cywilny. Kto go mógł nosić i czy takie rzeczy są katalogowane bo z tego co widziałem to Niemcy wszystko katalogowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.