adamusek2009 Napisano 26 Marzec 2016 Share Napisano 26 Marzec 2016 Witam własnie zmieniłem Garretta Ace 150 na Fishera f22 mam pytanie do posiadaczy takiego sprzetu jak go dobrze ustawic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DziaBeł Napisano 26 Marzec 2016 Share Napisano 26 Marzec 2016 kolego mam taki sprzęt i tak sens na 10 głos na 4 tryb coin tylko że ja jeszcze tam wrzuciłem 4 i latam tak juą dłuzszy czas i git wyniki są a bez zbednych kombinacji tryb Artifakt też jest ok tylko że cały złom wtedy wyłapiesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 27 Marzec 2016 Share Napisano 27 Marzec 2016 Ja bym nie używał programu coin, ponieważ bedziesz omijać monety z alu oraz wiele innych ciekawych fantów. Najlepiej używać jevelry, czyli wycięte tylko żelazo i kopiesz wszystko co Ci wskaże wykrywka, z tym że możesz też omijać folie bo na 90% będzie to folia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 27 Marzec 2016 Autor Share Napisano 27 Marzec 2016 Moze pomalu jakos go opanuje na Artifact złomu na potege nakopałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.