swinemunde Napisano 22 Marzec 2016 Autor Napisano 22 Marzec 2016 witam. mam możliwość nabyć te klamry... i o ile klamra reichswehry jest raczej dobra, choć modyfikowana w epoce pod nakładkę... to mam pytanie o oryginalność klamry ss? dzięki i pozdrawiam.
huk 100 Napisano 25 Marzec 2016 Napisano 25 Marzec 2016 Witam na pierwszy rzut oka ss lipa ale ogladam w telefonie i mam mały ekran wieczorem zobacze w domu na kompie teraz jestem pod Nieporêtem -pozdro
swinemunde Napisano 22 Marzec 2016 Autor Napisano 22 Marzec 2016 witam. mam możliwość nabyć te klamry... i o ile klamra reichswehry jest raczej dobra, choć modyfikowana w epoce pod nakładkę... to mam pytanie o oryginalność klamry ss? dzięki i pozdrawiam.
swinemunde Napisano 25 Marzec 2016 Autor Napisano 25 Marzec 2016 Będę wdzięczny huk za opinię, może te zdjęcia będą lepsze...
huk 100 Napisano 25 Marzec 2016 Napisano 25 Marzec 2016 Potwierdzam - SS Lipton :)co do RW widziałem takie recyklingi z innymi nakładkami -pozdro huk100
Pytanie
swinemunde
witam. mam możliwość nabyć te klamry... i o ile klamra reichswehry jest raczej dobra, choć modyfikowana w epoce pod nakładkę... to mam pytanie o oryginalność klamry ss? dzięki i pozdrawiam.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.