Bartek12345 Napisano 15 Marzec 2016 Autor Share Napisano 15 Marzec 2016 Witam czy warto kupić ten wykrywacz ? http://www.... (nie umieszczamy linków do sklepów.) Tu masz link obejrzyj wyciągnij wnioski http://youtu.be/gWDA_sT6Ggw Proszę o wyrozumiałość ale dopiero zaczynam z wykrywaczami.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 22:54 15-03-2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 15 Marzec 2016 Share Napisano 15 Marzec 2016 Bartek niech Cie ręka Boska broni przed takim chłamem. Chcesz zostać poszukiwaczem czy rozbijaczem wykrywaczy o drzewo?. Takim Chińskim wykrywaczem" można po pijaku w garażu ominąć samochód rower i drabinę żeby na owe, nie wpaść. Dozbieraj trochę pieniędzy i kup sobie używanego/nowego Tekneticsa, Garretta, Fishera do 700zł można kupić podstawowe modele z tych firm. Uwierz mi że takim wykrywaczem zarówno coś znajdziesz, załapiesz bakcyla i nie zrazisz się. Stare mądre przysłowie mówi : kupisz tanio, kupisz dwa razy". Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DziaBeł Napisano 16 Marzec 2016 Share Napisano 16 Marzec 2016 Bartku ja na swój pierwszy wykrywacz wybrałem fishera f22 jestem jego posiadaczem od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolony wiem ze koszt wydania ponad 1000 zł nie jest mały ale jak napisał kolega krank urzywki renomowanych firm możesz kupić tez w dobrej cenie i stanie polecam ci mój wybór na początek a te chińskie coś lepiej majac bokiem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 23 Marzec 2016 Share Napisano 23 Marzec 2016 Kup teknetics digitek obecnie nowy najtańszy z first texas.Dyskryminacja bardzo dobra,kapsel od piwa w segmencie żelaza, separacja również.Zasięgi mino cewki 7 jak na cewkach 8,szybki, lekki i regulacja głośności acki tego nie mają.Dolny drążek krótszy o 20 cm dlatego że model dla młodych do (180cm).Podobny jest bounty hunter quick draw pro panel, funkcje ta sama firma a jednak różnice są lepszy digitek. Dużo lepszy od modelu eurotek i pro 8 również f2/11/22, ace. Wiem porównywałem.Lub minelab go find 40 obecnie tańszy 749 nowy nie miałem styczności ale myślę że nie gorszy od ace 150/250 f2 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.