Skocz do zawartości

Pierwszy wykrywacz

Bartek12345

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy warto kupić ten wykrywacz ? http://www.... (nie umieszczamy linków do sklepów.)

Tu masz link obejrzyj wyciągnij wnioski http://youtu.be/gWDA_sT6Ggw

Proszę o wyrozumiałość ale dopiero zaczynam z wykrywaczami.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 22:54 15-03-2016

Bartek niech Cie ręka Boska broni przed takim chłamem. Chcesz zostać poszukiwaczem czy rozbijaczem wykrywaczy o drzewo?. Takim Chińskim wykrywaczem" można po pijaku w garażu ominąć samochód rower i drabinę żeby na owe, nie wpaść. Dozbieraj trochę pieniędzy i kup sobie używanego/nowego Tekneticsa, Garretta, Fishera do 700zł można kupić podstawowe modele z tych firm. Uwierz mi że takim wykrywaczem zarówno coś znajdziesz, załapiesz bakcyla i nie zrazisz się. Stare mądre przysłowie mówi : kupisz tanio, kupisz dwa razy". Tyle z mojej strony.

Bartku ja na swój pierwszy wykrywacz wybrałem fishera f22 jestem jego posiadaczem od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolony wiem ze koszt wydania ponad 1000 zł nie jest mały ale jak napisał kolega krank urzywki renomowanych firm możesz kupić tez w dobrej cenie i stanie polecam ci mój wybór na początek a te chińskie coś lepiej majac bokiem pozdrawiam

Kup teknetics digitek obecnie nowy najtańszy z first texas.Dyskryminacja bardzo dobra,kapsel od piwa w segmencie żelaza, separacja również.Zasięgi mino cewki 7 jak na cewkach 8,szybki, lekki i regulacja głośności acki tego nie mają.Dolny drążek krótszy o 20 cm dlatego że model dla młodych do (180cm).Podobny jest bounty hunter quick draw pro panel, funkcje ta sama firma a jednak różnice są lepszy digitek. Dużo lepszy od modelu eurotek i pro 8 również f2/11/22, ace. Wiem porównywałem.
Lub minelab go find 40 obecnie tańszy 749 nowy nie miałem styczności ale myślę że nie gorszy od ace 150/250 f2 itp.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie