bors74 Napisano 12 Marzec 2016 Autor Share Napisano 12 Marzec 2016 Witam koledzy.Ostatnio natrafiłem na takie ślady.Zastanawiam się czy w tym miejscu mógł stać jakiś budynek.Jest wyrazny wzgórek i jakby ślady wejścia od strony rzeki.W tym miejscu leży wykrywacz.Na mapie z 1850 r.znajduje się właśnie tu karczma.Z jednej strony jest stara droga(obecnie dukt lesny).Z drugiej natomiast jest rzeka.Miejsce w sam raz na karczmę.Jak sądzicie,czy ślady terenowe mogą na to wskazywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bors74 Napisano 12 Marzec 2016 Autor Share Napisano 12 Marzec 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Marzec 2016 Share Napisano 12 Marzec 2016 A pod cewką co słychać? Z karczmy wraca się z kilkudziesięcioma monetami w kieszeni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 12 Marzec 2016 Share Napisano 12 Marzec 2016 ja z podobnych miejsc wracam z kilkudziesięcioma łuskami ppsz ale po zdjęciu trudno powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Marzec 2016 Share Napisano 12 Marzec 2016 Musi kacapskie karczmy czeszesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bors74 Napisano 12 Marzec 2016 Autor Share Napisano 12 Marzec 2016 Właśnie stąd moje pytanie(zapomniałem dodać),że znalazłem tam tylko jeden guzik z czterema dziurkami wyglądający na stary.Poza tym kawałek metalowego garnka i zero monet.Albo ktoś tam już chodził,albo to nie to miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.