sonicsquad Napisano 10 Marzec 2016 Autor Share Napisano 10 Marzec 2016 Witam. Wpadły dzisiaj chyba" 2 plomby. Prosił bym o pomoc w rozszyfrowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Marzec 2016 Autor Share Napisano 10 Marzec 2016 pierwsza - Zdobiona litera z koroną na górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Marzec 2016 Autor Share Napisano 10 Marzec 2016 i tył. Napis coś jakby east. a. stettin i coś jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Marzec 2016 Autor Share Napisano 10 Marzec 2016 Druga plomba" na kółeczku cyfra 10 na środku litery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Marzec 2016 Autor Share Napisano 10 Marzec 2016 a tyłu również 10 i w kółeczku 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Marzec 2016 Autor Share Napisano 10 Marzec 2016 na pierwszej zauważyłem dopiero napis zollvere..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Marzec 2016 Share Napisano 10 Marzec 2016 Pierwsza to plomba celna, monogram FWR, czyli Fryderyk Wilhelm Rex.Druga jak pamiętam to kolejowa. Kojarzę, że kiedyś ktoś opisywał co oznaczają cyfry, ale teraz nie mogę się do tego dokopać...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 11:26 10-03-2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Marzec 2016 Autor Share Napisano 10 Marzec 2016 Dzięki wielkie. Już wsio wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.